نرم افزار مدیریت کتابخانه دهکده ( رادوین )

 

 

حرفه ای ترین و زیباترین نرم افزار مدیریت کتابخانه با 70 درصد تخفیف ویژه فقط این ماه 

 

 جدید ترین سیستم اتوماسیون مدیریت کتابخانه

 

لینک دانلود نرم افزار

  Hello, we are Dehkade group

 

 

we are here to help you 

 

 Now back and way cooler

 

Let's go!

 

 

سری آموزش های برنامه نویسی و طراحی صفحات وب سایت  با asp.net گروه نرم افزاری دهکده 

 

  • برنامه های وب ( Web applications ) . اين نوع از برنامه ها ، محتويات مورد نظر خود را توسط سرويس دهنده و  از طريق اينترنت  برای سرويس گيرنده ارسال می نمايند . کاربران ، برنامه های وب را ازطريق يک مرورگر وب مشاهده خواهند کرد .
  • سرويس های وب  ( Web services). اين نوع از عناصر،  سرويس های پردازشی لازم را  از طريق يک سرويس دهنده به ساير برنامه ها بر روی اينترنت ، ارائه می نمايند .
  • برنامه های Internet-enabled . اين نوع از برنامه ها ، برنامه های خود اتکائی ( Stand-alone )  بوده که از يکپارچگی اينترنت بمنظور انجام عملياتی نظير ريجستر نمودن  کاربران بصورت  online ، ارائه راهنمائی و پشتيبانی فنی به کاربران و بهنگام سازی محصولات نرم افزاری استفاده می نمايند .
  •  برنامه های نظير به نظير ( Peer-to-Peer application ) . اين نوع از  برنامه ها،  برنامه های خوداتکائی ( Stand-alone ) می باشند که از اينترنت بعنوان بستر ارتباطی خود با ساير کاربرانی که نمونه هائی از برنامه رااجراء می نمايند ، استفاده می نمايند .

       با استفاده از ويژوال استوديو دات نت ، امکان پياده سازی انواع برنامه های فوق وجود خواهد داشت . در اين مقاله صرفا" بر روی برنامه های 

       وب متمرکز خواهيم شد.

     

     

نحوه کارکرد برنامه های وب


برنامه های وب ، تابع معماری سرويس گيرنده - سرويس دهنده می باشند . در اين راستا، برنامه وب بر روی سرويس دهنده مستقر و مسئوليت پاسخگوئی به درخواست های ارسالی توسط چندين سرويس گيرنده بر روی اينترنت را برعهده خواهد داشت .

 

 

در سمت سرويس گيرنده ، برنامه وب توسط يک مرورگر ميزبان می گردد. رابط کاربربرنامه،  مشابه صفحات وب مبتنی بر HTML بوده که توسط مرورگر سرويس گيرنده تفسير و نمايش داده می شود . از زاويه سرويس دهنده ، برنامه وب تحت IIS)Internet InformationServices)  اجراء می گردد . IIS ، مسئوليت مديريت برنامه ، پردازش درخواست های ارسالی از سرويس گيرندگان به برنامه و ارائه  پاسخ های برنامه به سرويس گيرندگان را بر عهده دارد .درخواست های سرويس گيرندگان و پاسخ های سرويس دهندگان از طريق اينترنت و با استفاده از پروتکل HTTP)Hypertext Transport Protocol)  انجام می شود . پروتکل ، مجموعه ای از قوانين لازم بمنظور تشريح نحوه ارتباط دو و يا چندين آيتم از طريق يک محيط انتقال ( زير ساخت انتقال داده ) نظير اينترنت است . شکل زير نحوه  ارتباط سرويس گيرنده و سرويس دهنده در يک برنامه وب  را نشان می دهد .

 

 

 

برنامه وب ، هماهنگی  ومديريت لازم در خصوص پاسخ های لازم به متقاضيان را با استفاده از منابع موجود بر روی سرويس دهنده انجام خواهد داد . منابع فوق، شامل کدهای اجرائی در حال اجراء بر روی سرويس دهنده ، فرم های وب ، صفحات HTML ، فايل های تصوير و ساير مواردی است که  محتويات برنامه را ايجاد می نمايند . برنامه های وب،  شباهت زيادی به وب سايت های سنتی دارند. با اين تفاوت که محتويات بصورت پويا و پس از اجرای کدهای نوشته شده، توليد و در اختيار کاربران قرار می گيرد . (در مقابل استفاده از اطلاعات ايستا و ذخيره شده در صفحات وب  بر روی سرويس دهنده ) . شکل زير، نحوه ارسال محتويات مبتنی بر HTML به کاربر را نشان می دهد .

 

 

بخش اجرائی ( کدهای اجرائی ) يک برنامه وب،امکان انجام عملياتی رافراهم می نمايد که تحقق آنان بکمک صفحات وب ايستا و بالطبع وب سايت های ايستا وجود نخواهد داشت  . موارد زير ، نمونه هائی در اين زمينه می باشد :

  • جمع آوری اطلاعات از کاربر و ذخيره سازی اطلاعات اخذ شده بر روی سرويس دهنده
  • انجام عمليات متفاوت نظير : ثبت سفارش يک کالای خاص ،پردازش های  محاسباتی پيچيده و يا بازيابی اطلاعات ذخيره شده در يک بانک اطلاعاتی
  • شناسائی يک کاربر خاص و ارائه يک اينترفيس خاص و سفارشی برای وی
  • ارائه محتوياتی که ماهيتی کاملا" متغير دارند نظير : فهرست موجودی ، اطلاعات محموله ها و سفارشات تعيين تکليف نشده

موارد فوق، صرفا"  نمونه هائی اندک در زمينه پتانسيل های برنامه های وب بوده و می توان با استفاده از يک برنامه وب، هرگونه عملياتی را که امکان انجام آن در برنامه های مبتنی بر معماری سرويس گيرنده - سرويس دهنده  وجود دارد ، پياده سازی نمود.

منبع مقاله: www.srco.ir

 

 

 

 

 


Add comment


Security code
Refresh